Modern technology gives us many things.

Plaja Sant Sebastia – Barcelona

0

Plaja Sant Sebastià este una din cele mai lungi plaje din regiunea Barcelonei și una dintre cele mai apropiate de oraș, cu peste 1 kilometru de nisip auriu. Laolaltă cu plaja Barceloneta, este cea mai veche și mai cunoscută plajă din Barcelona, oferind o mulțime de cluburi nautice, populare atât în rândul localnicilor din Ciutat Vella, cât și în rândul turiștilor.

O serie de cafenele de plajă, faimoasele “chiringuitos”, sunt aliniate de-a lungul litoralului, compunând secțiunea ideală pentru a vă răcori sau a servi masa. Plaja furnizează și câteva facilități de accesibilitate, mai ales pentru persoanele cu dizabilități – parcări largi, alei pietonale din lemn spre malul mării, toalete și dușuri adaptate pentru nevoile oricui. Parasolarele și șezlongurile pot fi obținute contra-cost, iar plaja dispune de propria conexiune WiFi la internet.

 

Descoperiți una dintre cele mai moderne clădiri din Barcelona – “el vela” -, aflată la capătul falezei, o frumoasă construcție îmbrăcată în sticlă, ce reflectă cerul și adăposteșe restaurante, baruri și un hotel, cu priveliști minunate ale plajei. Spectaculoasa Sant Sebastià poate fi vizitată prin intermediul transportului în comun, cu o stație de metrou și câteva linii de autobuz ce o conectează direct cu centrul orașului Barcelona.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.