Modern technology gives us many things.

Plaja Egremni – insula Lefkada

0

Votata ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, pitoreasca plaja Egremni din Insula Lefkada te primeste cu o priveliste care iti taie respiratia. Daca vrei sa mergi in Insula Lefkada cu masina perosnala, iata care este cel mai scurt dum catre Insula Lefkada.

Plaja Egremni are o lungime de aproximativ 2,5km si o latime de 20-50m si se afla la aproximativ 40km in partea de sud de orasul Lefkada. In anul 2011 a ocupat locul 3 in topul celor mai frumoase plaje de la Marea Mediterana.

Cutremurul din 2015 a distrus aproape in totalitate plaja. Inainte de cutremur, plaja Egremni era una dintre cele mai apreciate de pe Insula Lefkada. Ca sa ajungi pe plaja,trebuia sa cobori cele peste 300 de trepte. Plaja Egremni era o plaja cu nisip grunjos si pietricele albe si apa albastra cristalina.

Cum ajungi la plaja Egremni din Insula Lefkada?

Dupa cutremurul din 2015, plaja a revenit la frumusetea initiala, dar drumul catre aceasta inca nu a fost refacut. Acum se poate ajunge la plaja doar cu barca. Plaja Egremni este o plaja salbatica unde nu vei gasi baruri sau sezlonguri, deci daca vrei sa stai toata ziua trebuie sa ai la tine apa si mancare. Plaja se aglomereaza doar cand vin vapoare cu turisti care vor sa vada plaja.

Cuvintele sunt putine pentru a descrie aceasta plaja. Mai este cunoscuta ca plaja cu cele 50 de nuante de albastru. Plaja Egremni este un loc fascinant pentru iubitorii de natura in cautare de liniste si frumuseti nemaintalnite.

Daca vrei sa te bucuri cateva ore de alte frumuseti ale isulei in afara de plaje, aici ai cateva obiective turistice de vizitat in Lefkada.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.