Modern technology gives us many things.

Obzor – mica stea de pe litoralul bulgaresc

0

Obzor este un orăşel şi, în acelaşi timp, o micuta staţiune, situat în partea de sud a litoralului bulgăresc, în municipalitatea Nesebar, districtul Burgas. Obzor Beach Resort, staţiunea corespunzătoare oraşului Obzor, este un mic paradis, situat într-o zonă extrem de liniştită şi cu plaje largi, de calitate. Pentru cei care nu ştiu, Obzor este una dintre cele mai vechi staţiuni de pe litoralul bulgăresc, aflată la 62 km de Varna şi la 35 Km de staţiunea Sunny Beach.
Construită la poalele munţilor Stara Planina, Obzor beneficiaza de o plajă foarte întinsă, de aproximativ 7 km. Localitatea are doar 2000 de locuitori.


Obzor Beach Resort este unică pentru mai multe motive, dar cel principal este apropierea sa de plaja cu nisip minunat, dezvăluind o vedere incredibilă la una dintre cele mai frumoase regiuni de pe coasta bulgară a Mării Negre. Plaja este una dintre cele mai sigure şi mai pașnice din Bulgaria, cu apă de mare calmă și limpede precum cristalul.

Staţiunea atrage vizitatori datorită funcționalității, confortului și stilului, combinate cu divertismentul de calitate întâlnit la fiecare hotel, ceea ce o face potrivită pentru oaspeții care doresc să îşi petreacă vacanţa aici. Cu alte cuvinte, e doar o chestiune de timp să te afli aici, printre natura feerică sau la restaurantele de lux și locurile de divertisment.


Unicitatea stațiunii, cu toate acestea, nu se termină o dată cu atracțiile naturale impresionante. Oaspeții Obzor Beach Resort pot beneficia de un produs greu de găsit în alte hoteluri: ceva foarte special şi, în acelaşi timp, destul de familiar. Aici pot beneficia de luxul de a avea un concediu așa cum doresc, de exemplu, prin pregătirea mesei lor preferate, surprinzându-i pe cei dragi cu o cină romantică la lumina lumânărilor într-unul din restaurantele în complex. În Obzor Beach Resort vei afla ce înseamnă varietate.

În Obzor sunt deschise câteva restaurante care servesc preparate pescăreşti, mâncăruri tradiţionale sau aparţinând bucătăriei internaţionale. Pe malul mării sunt deschise mai multe baruri unde se pot servi gustări sau băuturi.
Pentru amatorii de istorie, în centrul localităţii pot fi vizitate ruinele unui templu roman.
Calmul care domnește în complex, împreună cu excelentele centrede spa și locurile de joacă şi animaţie pentru copii fac din Obzor Beach Resort mult-doritul loc pentru vacanţă şi relaxare, nu numai pentru clienții vârstnici, dar, de asemenea, pentru familiile tinere.


Deşi posibilităţile de cazare nu sunt foarte numeroase, cele câteva hoteluri oferă un raport calitate preţ convenabil. În principiu, sunt destinate şi recomandate familiilor cu copii care doresc o vacanţă all inclusive în Obzor. Tocmai din aceste motive rezervările pentru destinaţia Obzor au crescut semnificativ de la un an la altul. Printre hotelurile pe care le recomandă consultanţii Travel Planner se numără Hotel Sol Luna Bay, (4 stele), Hotel Riu Helios Bay (4 stele) şi Hotel Apartamente Obzor Beach Resort (4 stele).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.