Modern technology gives us many things.

Nei Pori – Riviera Olimpului

0

Regiunea Pieria, situata in Macedonia Centrala, la sud de Salonic, este una dintre cele mai frumoase si populare destinatii turistice din GreciaPieria ofera turistilor 16 plaje superbe care se intind pe aproape 70 km de coasta. Nei Pori este cea mai sudica statiune din regiunea cunoscuta sub numele de Riviera OlimpuluiNei Pori este un fost sat pescaresc care a fost recent transformat intr-o statiune moderna si eleganta. Statiunea se afla la poalele legendarului Munte Olimp si ofera numeroase posibilitati de cazare si divertisment. Vegetatia exotica, imaginea impunatoare a muntelui Olimp si claritatea apei marii, fac din Nei Pori o statiune cautata de tot mai multi turisti.

Cauti cazare ieftina in Nei Pori?

Pentru disponibilitate, rezervari online si preturi de cazare in Nei Pori utilizeaza formularul de mai jo.Booking.com

Nei Pori se remarca prin strazi late, de-a lungul carora sunt numeroase vile construite in stil grecesc, precum si mini-marketuri, taverne si baruri. In zona centrala a statiunii se afla biserica din statiune. Acest simbol al statiunii apare pe majoritatea suvenirurilor din Nei Pori.

Plaja din Nei Pori

Cea mai buna plaja din Pieria se afla in statiunea Nei Pori si are o lungime de aproape 5 km.  Plaja este foarte larga, variind intre 50 si 100 de metri si foarte aerisita. Plaja din Nei Pori este cotata cu „steagul albastru” pentru serviciile sale perfecte. Marea Egee este calda, limpede si are mai multe nuante de verde. Plaja cu nisip fin are intrarea lina in apa si prin urmare, este ideala pentru familiile cu copii. La intrarea in mare, partea de jos este numai de nisip si nu sunt roci.

Conditiile sunt perfecte si pentru practicarea sporturilor de apa. Exista o multime de baruri de plaja care ofera umbrele gratuite si sezlonguri in schimbul consumatiei: bauturi racoritoare, fructe, cafea si ceai. In apropierea plajei o multime de taverne imbie turistii cu mancaruri traditionale grecesti si nu numai. In meniul restaurantelor din statiune sunt si mancaruri ce apartin bucatariei internationale. Turistii pot practica diverse sporturi, deoarece exista o multime de locuri de joaca amenajate chiar pe plaja.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.