Modern technology gives us many things.

Despre noi

Ideidevacante.ro este un site care se adreseaza celor care vor sa isi gaseasca vacantele visate, la preturi minime. Cautam destinatii si oferte de vacante ieftine in locuri de top.

Fiecare dintre noi are altfel de asteptari de la o vacanta. Unii dintre noi ne dorim vacante intr-un anumit buget. Altii sa se incadreze intr-un anumit interval de timp, fara sa tina cont de costul acesteia. Altii vor doar sa se plimbe si sa vada locuri noi.

Vom incerca sa tinem cont de toate aceste lucruri si sa impartasim cu voi  cele mai bune ponturi despre zboruri si vacante. Aceste vacante le puteti rezerva singuri, unele dintre ele la preturi minime, folosind link-urile prezentate. Cautarile le facem pe mai multe site-uri de rezervari si facem comparatii de pret intre acestea. Pe acest site nu vom vindem si nu vom rezerva calatorii, doar vom incerca sa oferim idei pentru urmatoarele voastre vacante!

Suntem o familie cu doi copii, pasionati printre altele de aventuri si calatorii spre locuri noi, si de mai bine de zece ani ne facem singuri vacantele. Suntem printre cei care utilizeaza astfel de sistem si suntem foarte incantati. La inceput ne-a fost un pic teama, dintr-o multitudine de motive, dar acum, numai asa am proceda. Si da, ne place aventura si acest gen de vacante sunt pe gustul nostru. Asta ne-a facut sa creem acest site si sa impartasim cu voi din experientele noastre de calatorie si locurile minunate pe care le-am vazut.

Destinatii si oferte de vacanta la un click distanta!