Modern technology gives us many things.

Cum ajungi in Lefkada?

0

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Insula Lefkada – Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival in insula Lefkada incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Daca averi in plan sa mergeti in vacanță pe insula Lefkada cu transport propriu, insula grecească pe care se poate ajunge cel mai ușor cu automobilul personal, o idee excelentă de dinamizare a experienței de relaxare pe plaje superbe ale insulei este de a rezerva o zi unei excursii de tip road-trip pe suprafața acesteia.

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


Booking.com

Cum ajungi in Lefkada cu auto propriu?

  • cu masina, dupa o distanta de 1100 km din Bucuresti si 14 ore de condus. Lefkada este o insula in Marea Ionica, pe coasta de vest a Greciei, iar accesul pe insula este asigurat printr-un dig si un pod peste apa, o incantare pentru orice sofer pasionat.

Cum ajungi in Lefkada cu avionul?

  • cu avionul, zboruri tip charter, cel mai apropiat aeroport fiind Aktion Preveza Aeroport, la doar 18 km departare de Grecia continentala. Pretul unui bile teste de 200-250 euro.
  • cu autocarul pe acelasi traseu ca si cu masina, cu o durata de aproximativ 18 ore. O excursie organizata costa intre 450 si 1200 euro, in functie de cazarea aleasa
Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.