Modern technology gives us many things.

7 idei de vacante de 8 Martie

0

Daca vrei sa faci un cadou special doamnelor si domnisoarelor din viata ta sau chiar un cadou pentru tine, atunci trebuie sa alegi o vacanta de 8 martie. Ai multe destinatii din care poti alege, iar noi iti venim in ajutor cu cateva pachete speciale prin care va veti bucura numai de relaxare, de distractii si de tot ce aveti nevoie pentru o zi speciala!
8 Martie inseamna inainte de toate dragoste si romantinsm, de aceea destinatiile propuse de noi fac parte dintre cele mai populare si mai romantice destinatii europene.

8 Martie la Budapesta

Daca alegi o vacanta in Ungaria la Budapesta de 8 martie, ai ocazia de a vizita cele mai atractii si obiective din una dintre cele mai fermecatoare capitale inperiale ale Europei, dar si marile orase din tara invecinata. Turul va incepe cu Tokaj, numit si Orasul vinurilor, in care vei putea participa la degustari de produse si vei putea admira intinsele plantatii de vita-de-vie.

Budapesta - Ungaria

In Eger, dar si in Budapesta, vei putea vedea principalele obiective turistice, cum ar fi Castelul Istvan Dobo, Catedrala din Eger si chiar expozitia Rafael de la Muzeul de Arte Frumoase din Budapesta.

Cauti cazare in Budapesta?
Pentru disponibilitate, rezervari online si preturi de cazare in Budapesta: CLICK AICI!

City Break de Martisor la Viena

Intre martisor si 8 martie, poti alege un scurt city break la Viena, in care sa vizitezi unul dintre cele mai frumoase orase europene, la inceput de primavara. Daca nu l-ai vazut deja, orasul Viena te asteapta cu atractii turistice de neratat, cum ar fi Palatul SchonbrunnOpera din VienaTeatrul NationalPiata Maria TheresaCatedrala Sf. Stefan si multe altele.

Plimbare de 8 martie la Praga

Pentru vacanta de 8 martie, poti de asemenea sa alegi un city break la Praga. Cu numeroase obiective turistice arhitecturale, istorice si culturale, Praga, asemeni Vienei, este un oras pe care trebuie sa-l vezi macar o data. In plus, poti alege sa vizitezi si alte atractii aflate in apropiere, cum ar fi Castelul Karlstein, statiunea balneoclimaterica Karlovy Vary si asa mai departe.

Daca vrei sa alegi o destinatie speciala pentru vacanta de 8 martie, atunci cea mai buna alegere este un city break la Paris. Poti face shopping pe Champs Elysees si poti admira mai indeaproape unele dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale lumii – Turnul Eiffel si Muzeul Louvru. In plus, poti alege si o plimbare pe Valea Loirei, cu oprire la Castele Chenonceaux si Amboise.

Roma – Cetatea Eterna

Roma! Nici o alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si azi spiritul Marelui Imperiu.

Roma - Italia
Roma – Italia

Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

Tu unde petreci ziua de 8 martie in acest an?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.